Elu on seiklus! Elu on nautimiseks!

teisipäev, 10. jaanuar 2017

First week of the year!

Hellouu!

Teate, see esimene uue aasta nädal läks nii kiirelt mööda, et ma ei saanud arugi.

Ega midagi huvitavat ei juhtunud. Enamus sõpru tulid saarele tagasi ja sai nendega koos juttu puhutud ja muljeid vahetatud.

Kuna siin ilm on üsna sitt. Jaaaa, ma saan aru, et teil seal torm ja jutud, aga selle riigi kohta ikkagi üsna sitt ilma - iga päev sajab vihma, ei kalla koguaeg, kuid vihm on vihm. Siis sellepärast väga toast väljas käia ei ole motivatsiooni.

Käisime muidugi naistega mängusaalis piljardit ja muid mänge mängimas. No see mängusaal on nagu mängusaal ikka. Selline nagu filmides on, et paned raha sisse ja mängid. Paljud neist on sellised kus teatud skooriga saad neid väikeseid lipikud ja nende vastu saad mänguasju vahetada. Muidugi näitasin naistele korvpalli oskust. ;) Teised siis ainult lõbustuseks: paned mündi sisse ja mängid. Nagu näiteks piljard, lauajalgpall, lauahoki, poksimasin jne.

Reedel käisin Eramuse majas, tegime rahulikuma õhtu, kus istusime ja mängisime kaarte. Kes libistas õlut, kes midagi kangemat, kuid üleüldiselt oli õhkkond rahulik. Võrreldes kõikide eelmiste pidudega seal majas.

Samuti panin kirja oma esimese reisi selleks aastaks. Samamoodi ka paari festivali kuupäevad on märkmikusse kirja pandud, mis nendest saab, see on alles arutlemisel.


Sellel nädalal hakkab pihta siis see eksamite kamm. Kokku mul neid 6, millest 1 on juba tehtud ja sellel nädalal on mul kavas ära teha 2 eksamit. Kaks kõige lihtsamat ja kaks päeva järjest. Enesetunne on hea ja loodan parimat.

Eks see elu natukene tüütuks on siin juba muutunud, mingisugust vaheldust oleks jälle vaja. Kõik õpivad ja keegi miskit teha ei saa. Seega natukene juba ootan koju minekut, kuid loodan, et ennem ära minekut suudame ikkagi veel midagi ägedat korda saata. Muidu on kõik timmis ja naudin nii palju kui nautida on ;).

Söömist hakkan ka korda saama peale neid pühade söömaaegu, seega midagi positiivset ka. XD

Teie aga olge mõnusad, nautige elu ja naeratage rohkem ;)
Adios!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar