Elu on seiklus! Elu on nautimiseks!

esmaspäev, 5. detsember 2016

Another one!

Well hellou hellou!

Nagu pealkiri ütleb, siis ei olnud just kõige parem nädal. Ei no muidu oli huvitav. Sai kolm korda pidu pandud, kainena küll, aga pidu on ikka pidu. Ülejäänud aja sai natukene puhatud eelmise nädala õppimisest. Ja muidugi ma sain omale radiaatori, seega toas on nüüd hea soe pikutada ;).

Esimene pidu oli teisipäeval. Peoks oli nn lahkumispidu. Koht oli minu jaoks uus ja üldkokkuvõttes liiga väike sellise peo jaoks. Sai tantsitud ja uute inimestega tutvutud. Pidu oli ise päris okey aga asja pööras pea peale selline asi, et keegi arvas et on hea mõte minu jopega ära joosta. Õnneks mul dokumendid olid taskus, aga koduvõtmed jäid jope taskusse. Seega öö pidin veetma tuttavate diivanil. Uuel päeval sain omanikult uued võtmed ja sellega sai asi lahentatud. Kõige rohkem ajab mind marru asjaolu, et miks tehakse selliseid asju. Ma saan aru, et sa lähed kellegi teise jopega koju, juhtub. Aga hommikul võiks ju aru saada, et see pole sinu oma ja keegi otsib seda taga. Aga siiamaani ei kippu ega kõppu, loodan et keegi on nüüd õnnelik. Õnneks ostsin omale uue jope ja ei pea enam külmetama. Seega jah jopest ma jäin ilma.


Asja lõbusamaks tehes käisime kolmapäeval uuesti klubis möllamas. Peoks oli viimane avatud baariga pidu ja no sellest ei saanud ju ära öelda. Panustasime kõik avatud baari peale ja ennem midagi ei joonud. Kohale jõudes selgus aga tõsiasi, et kogu alkohol oli odavaim mis poest leida võib ja ei kannatanud üldse juua. Pealekauba neil polnud isegi rummi mitte. Jälle üks tore kaine õhtu. Samas pulli tegime kõvasti ja meil oli üsna tore. See õhtu oli hea koju minna.

Neljapäev jäi puhkuseks ja reedel käisime soomlastega peale kooli kohalike uhkes kaubamajas. Tegelikult kaubamajast oli asi kaugel, aga suurimaid poode siin kandis oli see küll. Aimu saamiseks võite eeskujuks võtta Sikupilli kaubanduskeskuse ilma söögipoeta. Midagi suurt ei olnud aga oma shopingud saime tehtud. Ostsin omale uue jope, triiksärgi ja uued kõrvaklapid, sest needgi jäid jope taskusse. Pluss käisime TGI Friday`s söömas. Peale seda seadsime sammud kodu poole, sest õhtul oli vaja prantslase sünnipäevale minna. Üllatuspidu oli seekord teemaks. Kutt oli jube üllatunud seega see läks hästi. Ise tundsin ennast pisut väsinuna ja alkohol jäi nurka seisma. Või noh tegelikult joodi see teiste poolt ära. Pidu oli huvitav ja lõbus. Ühinesid meiga ka ESN pere, kellega saame jube hästi läbi. Nagu nemad ütlevad, siis me oleme siiamaani parim lend kes neil olnud on ja meiega saavad jube hästi läbi. Sai juttu puhutud ja nalja visatud. Kuna õhtu lõppes hommikul, siis järgmine päev jäi puhkuseks.


Pühapäeva pühendasin jälle õppimisele, kuid samas sain jube palju jälle tehtud.

Selline see nädalake jälle oli. Seiklusi ikka paar tükki jagus.
Uus nädal, uued eksamid ja koolitükid, eks näeb mis saama hakkab.

Olge mõnusad ja nautige ilma, sest meil on nädal aega sadanud.
Adios!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar