Elu on seiklus! Elu on nautimiseks!

teisipäev, 8. november 2016

Midterm

Terve!

Mis siis uudist!

No esmaspäevane sünnipäeva/halloweeni pidu läks jube hästi. Inimesi oli üsna rohkelt ja paljudega sai juttu tehtud. Suutsingi kusjuures kaine olla. Sünnipäevalaps ise selle vastu kaine kohe kindlasti mitte ei olnud. Ta ikkagi sünnipäevalaps ja seda küll ei tohi juhtuda, et tema korralikus olekus on. Pluss ta veel on inglane ka, seega juua ta kannatab ;). Peole läksin sama kostüümiga ja üllatuseks see läks ikka veel jube hästi inimestele peal. Tuleb välja, et tegin hea valiku. Sai söödud, juttu puhutud ja karastusjooki limpsitud. Selleks ajaks kui mina minema läksin siis oli pidu juba vaikselt ära väsimas kuna kell oli palju ja alkoholi oli kõvasti joodud. Kingituseks viisin poisile pudeli vene viina ja purgi hapukurki. Selle põhjuseks oli mehe vanus, nimelt kutt sai 21. Vanemal ajal sai kangemat alkoholi poest kätte alates 21. eluaastast. Vähemalt Eestis oli nii.

Teisipäeva, kolmapäeva ja neljapäeva pealelõunad ja õhtud, mis on peale kooli sai õppimisele pühendatud.

Reedel oli mul esimene eksam. Eksam midagi rasket endast ei kujutanud ja oma hinnangul läks üpris hästi. Vastused vastasin ilusti ära ja ainuke küsimus millele vastust ei teadnud oli õppejõu nimi. Seda ka põhjusel, et siinsed nimed on jube keerulised ja ma ei näe suurt põhjust miks ma seda peast teadma peaks. Nädalat käisime tähistama klubis.

Laupäevane päev kulus puhkuseks ja lõõgastumiseks. Pühapäev seevastu taaskord õppimisele ja ülessannete tegemisele.

See nädal on mul kokku 5 eksamit ja 1 suurem ülesanne vaja teha. Selle nädalaga suurem piin lõppeb ja järgmine nädal sisaldab endas ühte suuremat ülesannet ja palju vabu tunde. Seega kui ma selle nädala üle elan, siis on jälle kuni jõuludeni natukene rahulikum kooliaeg. Saab Erasmusest mõnu tunda.

Seega see nädal tuleb taaskord igav ja õppimise nädal, kuid juba nädal peale seda läheb elu ja lood jälle huvitavamaks.

Olge mõnusad ja nautige lund!
Adios!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar